jueves, 20 de mayo de 2010

La Riera 48 - Bis: Gratis Total !!!

La Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera porten al Parc Central una variada oferta lúdica i gastronòmica

Les atraccions tindran un descompte del 50% el dimecres 26 de maig

El Parc Central torna a acollir a partir de divendres 21 de maig la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera, que ocupen una superfície de 9.000 m² i que es podran visitar durant deu dies, fins al diumenge 30 de maig.
La Fira d’Atraccions ocuparà l’Espai Firal, l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, espais del nou Parc Central. Enguany hi hauran 138 atraccions i casetes de fira que, com altres anys, estaran distribuïdes segons la tipologia d’usuaris als quals s’adrecen (infants o adults).

Algunes atraccions participen a la fira de manera rotativa, és a dir que no hi ha les mateixes cada any. Com exemple d’aquesta rotació, a l’edició d’aquest any torna l’atracció “Tagada”, també hi haurà una muntanya russa nova i l’atracció “Tassetes”.

En el marc del conveni de col·laboració que signen anualment l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província per organitzar la Fira d’Atraccions, tal i com ja es va impulsar l’any passat, s’ha acordat una promoció especial per a dimecres 26 de maig, que consistirà en el descompte del 50% del preu de les atraccions.

La Fireta de Primavera aplegarà 40 expositors amb una àmplia oferta d’artesania i articles de regal. S’ubicarà al passeig de la Ciutadania del nou Parc Central, que uneix la Via Europa amb la zona d’atraccions.


Horaris de la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera

- Divendres 21/05: 17 a 3 h
- Dissabte 22/05: 11 a 14 h – 17 a 3 h
- Diumenge 23/05: 11 a 14 h – 17 a 3 h
- Dilluns 24/05: 11 a 14 h – 17 a 24 h
- Dimarts 25/05: 18 a 23 h
- Dimecres 26/05: 18 a 23 h
- Dijous 27/05: 18 a 23 h
- Divendres 28/05: 17 a 3 h
- Dissabte 29/05: 11 a 14 h – 17 a 3 h
- Diumenge 30/05: 11 a 14 h – 17 a 23 h


Zona de bars

Els bars i restaurants estaran instal·lats a la plaça d’Honorat Vilamanyà i Serrat, a l’interior de l’antic Parc Central. Hi haurà 8 bars i restaurants, que obriran els divendres i vigílies de festius fins a les 3 de la matinada, i la resta de dies fins a la mitjanit. Els caps de setmana obriran a partir de les 11.00 h. El dimecres 26 de maig hi haurà la tradicional cantada d’havaneres, a càrrec del grup Vol de Gavines.

Aquest any però, no tindran lloc les actuacions musicals que s’havien dut a terme en darreres edicions els dissabtes i que organitzaven directament i de forma conjunta els operadors de la zona de bars. En tot cas aquells operadors que ho desitgin, sí podran programar actuacions per iniciativa pròpia amb l’autorització pertinent per part de l’IMPEM.

Mobilitat, afectacions al trànsit i protecció civil

L’IMPEM oferirà un servei gratuït d’autobús els dissabtes i festius de 18.00 a 23.00 h per tal d’incentivar l’ús del transport públic. El servei, específic per a la fira, farà el mateix recorregut de la línia 6 amb una freqüència de pas de 30 minuts.

D’altra banda, els aparcaments de la plaça de Granollers i del Camí de la Geganta perllongaran els seus horaris els caps de setmana coincidint amb els horaris de tancament de la fira per atendre els possibles visitants. Els dies de més aglomeració de públic, festius i vigílies de festiu, quedarà tallat al trànsit el tram de l’avinguda del Corregiment de Mataró entre la plaça d’Espanya i la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer, tot i que no s’afectarà la sortida de vehicles de l’aparcament.

Les fires disposaran d’un punt d’assistència permanent de Creu Roja ubicat a l’Espai Firal, concretament a l’edifici de les oficines de fires.

Com en les darreres edicions, hi haurà un sistema de megafonia general i uniforme per evitar al màxim la contaminació acústica que pugui afectar les zones residencials properes.


... ... ...

Hoy, otro capítulo más,

de:

La Riera 48 - Bis

(donde con humor todo es posible...)

La verdad es que a mi nunca me ha gustado ir a la feria, de crío claro que sí, desde mozo en adelante la cosa cambió y mucho. No me gusta, de hecho la aborrezco, el ruído, las aglomeraciones, todo. Claro que quién le dice a los hijos de cada uno, de todos nosotros, que no los lleva a la feria, que no le gusta. Y allá que voy y vamos todos, la cosa cambia cuando los ves disfrutar.

Aunque como estamos en crisis, y la ilusión a muchos se les ha ido por la ventana, ya veremos cuales serán las excusas, otro día volvemos, no puedes subir a ese cacharro ya que deben subir otros críos, y el cacharro está vacío, y el chiquitín te mira con cara de alucinado, no entiende una mierda.

En fin, que luego te enteras, ellos mismos lo difunden, que se han tirado de fiesta en fiesta, comiendo y tragando lo que no está en los escritos, días y días, y gratis total, de gorra, ya nos entendemos. Yo esto hasta lo entiendo, las cosas a veces son como son.

Otra cosa es que venga uno y te cuente alarmado cuando le dices, qué tal como ha ido el festejo, y hablándote de un conocido político de la comarca te suelta, no veas como traga el tío. Como aguanta. Una detrás de otra. Se refería a los pelotazos y las cervezas.

De la comida, también lo mismo aunque en menor medida, y bueno sobre comilón, es otra cosa muy distinta. No queda uno bien si el recuerdo que deja delante de toda la gente sea ese, cuando acude de gorra, inherente al cargo, a saraos varios representando a su Ajuntament. Lo que aguanta el tío, una detrás de otra, y como va de gorra, a tragar...

Y evidentemente a la gente le gusta cascar, lo casca todo y es lo que te cuentan, en este caso, tres veces, tres personas distintas, sobre tres saraos diferentes. Luego es lo que ocurre que uno se acostumbra al gratis total y pasa lo que pasa, que se creen que todo el monte es orégano, y no lo es.

En fin, que la feria la van a disfrutar poco los críos gracias a la crisis, bueno a los políticos, aunque a ellos no les afecta. Y si es que sí, se buscarán la fórmula, ya nos entendemos...


Gratis Total !!!

Napoleón Bonaparte (apodado en su tiempo por: "El petit Cabró“)

0 comentarios: