jueves, 14 de mayo de 2009

La Riera 48 - Bis: Como gestionan la Crisis...y van, 4

Hoy, otro capítulo más,

de:

La Riera 48 - Bis

(donde todo, es posible...)

Que no nos falte de ná, de ná de ná... y si el coste es a cargo del Ciudadano, que no nos falte de ná, de ná de ná....

La regidora de Serveis Centrals explica que s’ha reduït en un 25% la despesa en informes i estudis per poder prioritzar aquesta publicació

www.capgors.com - per J. Vives - 12/05/2009 18:45

El govern municipal ha destinat una partida de 12.000 euros a l’edició d’un llibret que resumeix el Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el pressupost del 2009.

Aquesta publicació, de 40 pàgines i amb fotografies a tot color, es va distribuir amb el butlletí municipal corresponent als mesos de gener, febrer i març, amb un total de 45.000 exemplars.


Es dóna la circumstància que el govern ha decidit reduir la periodicitat del butlletí, que ha passat de ser mensual a trimestral, com a mesura de contenció pressupostària en la línia de l’ajustament que s’ha dut a terme en altres departaments municipals.

Per aquest motiu, els grups de CiU i el PPC a l’oposició van preguntar les raons i el cost d’aquesta publicació. L’edició del llibret sobre el PAM ha suposat un increment de 3.000 euros respecte el pressupost de 8.000 euros que es va destinar l’any passat a la publicació de 350 exemplars d’un fulletó que es va distribuir entre les principals entitats i col·lectius de la ciutat.

La regidora de Serveis Centrals, Montse López, explica que els 12.000 euros que s’han destinat a publicar el llibret provenen de la partida pressupostària del seu departament.

“Hem reduït en un 25% el pressupost destinat a estudis i informes, per tal de poder prioritzar aquest fulletó perquè creiem que és important fer un exercici de transparència i poder explicar a tots els ciutadans a què es destinen els recursos de l’Ajuntament”, explica López.

La regidora creu que en un moment de crisi econòmica com l’actual cal “generar confiança” entre els ciutadans i per això considera important explicar “que destinem recursos per intentar solventar la situació”.

Per això, el llibret es completa també amb una llista de les inversions que es finançaran a través del Fons Estatal d’Inversió Local."

... ... ...

Napoleón Bonaparte (apodado en su tiempo por: “El petit Cabró”)

0 comentarios: