jueves, 21 de mayo de 2009

La Riera 48 - Bis: Cinc anys, bueno solo dos...


Entre els assistents a l’acte s’hi van deixar veure pocs representants del partit i la majoria d’ells van ser els actuals regidors, que es van repartir entre un públic format principalment per militants i simpatitzants de la causa. Els organitzadors van voler donar-li a l’acte un aire participatiu i dinàmic que reforcés la imatge de Baron com un alcalde proper a la ciutadania.

Per això, abans del seu discurs, van intervenir una sèrie de ciutadans –cuidadosament seleccionats- que es van encarregar de repassar algunes de les millores que s’han fet a la ciutat en aquests cinc anys i a reclamar-li a l’alcalde aquelles coses que encara queden per fer.

En aquestes intervencions ciutadanes, però, els elogis pel canvi que ha experimentat la ciutat en aquests cinc anys van ser unànimes i van aconseguir entelar els retrets, que van ser pocs i amables: els ciutadans van demanar més equipaments pels barris i major celeritat en l’arribada del Corte Inglès i el TecnoCampus. En aquesta situació, Baron també va optar per deixar l’autocrítica per una altra ocasió


... ... ...

Hoy, otro capítulo más,

de:

La Riera 48 - Bis

(donde todo, es posible...)










Napoleón Bonaparte (apodado en su tiempo por: “El petit Cabró”)

0 comentarios: