jueves, 3 de junio de 2010

La Riera 48 - Bis: NO ME JODAS !!!


INFORMACIÓ PER ALS VEÏNS sobre les Microones de les Antenes. Us convidem a participar i difondre.

Davant de l'evident risc de les microones de la telefonia mòbil i els sistemes sense fils -Wifi, wimax, DEC...- per a la salut humana, des de diverses Plataformes d'afectats de l'àrea de Mataró convoquem una concentració cada dijous, primer de mes, coincidint amb els Plens Municipals davant de l'Ajuntament de Mataró.

Ens trobem davant la cinquena temporada. L'Agència Europea de Medi Ambient i el Parlament Europeu ens donen la raó. La plataforma d 'afectats de Mataró per la irradiació de les microones de les antenes demanem que l'Ajuntament defensi interessos i la salut dels veïns afectats i no interessos econòmics de les multinacionals.

Les antenes són una agressió al medi amclassificada industrial i perillosa, que no ha de ser als edificis o terrasses ni a prop dels col.legis ni de les zones sensibles.bient manifesta, incompleix les condicions d'usos quant als elements propis d'ús residencial. És una activitat

Hem apreciat que des de la implantació d' antenes als nostres barris s'han incrementat els casos de càncer a l’entorn d'aquests emissors de microones convertint-se en una constant al voltant d'aquestes instal.lacions no només a Mataró.

A tot el Món apareixen conglomerats de càncer a la zona de l 'impacte de les microones de les antenes. Segons estudis científics independents les microones de les antenes «poden produir càncer, cataractes, alteracions del comportament, alteracions del son, augment de la predisposició a l’ aparició de tumors, maldecap, irritabilitat nerviosa, pressió arterial alta, arítmies cardíaques ...

Els afectats exigim una regulació «saludable» de les antenes de telefonia a Mataró. "Les agències sanitàries i les autoritats escolars hauran d'evitar o prohibir amb fermesa la construcció d'antenes sobre edificis escolars i en les seves proximitats, en un radi de 300 metres". Informe BioInitiative 2007).

Representació d'una zona de màxima irradiació amb microones d'una antena de Telefonia mòbil



La configuració dels emissors de microones solen ser trisectorial i cobreix 360 graus. La present il.lustració representa un sol emissor. Hi ha mastelers amb 6, 9, 15 emissors... A això hi ha que afegir els radioenllaços, tipus tambor, que es comuniquen entre les estacions base.

_ La intensitat de la radiació per les microones disminueix amb el quadrat de la distància. Com més a prop més perill.

_ Les microones travessen parets, edificis... i a les persones que al seu torn les absorbeixen, també es reflecteixen o reboten.

_ Viure en els últims pisos i davant els emissors de microones, implica rebre una considerable dosi de radiació d'alta freqüència, microones, segons la distància.

Els veïns de l'última planta tenen un afegit: a prop dels seus caps funcionen els equips amb les seves bateries i transformadors, els cables d'alimentació de l'estació base de telefonia mòbil i els que transporten els senyals d'alta freqüència fins a les antenes emissores de microones. Una sopa d'altes i baixes freqüències en exposició permanent.

_ Certament crida l'atenció que el nostre Govern Municipal no resituï aquestes antenes emissores de microones dels espais sensibles i dels espais ús residencial.

Si estàs afectat o si desitges més informació pots dirigir-te a la Plataforma d' Afectats per les Antenes de Telefonia Mòbil de Mataró.

Informa : Asociació Oikos Ambiental
@mail: oikosambientalmataro@gmail.com
Web: http://www.oikosambiental.org/




Us convoquem a una concentració cada dijous, primer de mes, coincidint amb els Plens Municipals Ordinaris davant de l'Ajuntament de Mataró de 17.00 -20.00 hores. Us hi esperem.

Participa !!!

... ... ...

Hoy, otro capítulo más,

de:

La Riera 48 - Bis

(donde con humor todo es posible...)

Antenas, Radicaiones, sobre las licencias que concede el Ajuntament, de todo ello alguna cosa hemos dicho en este blog. Incluso recuerdo una entrada que denominé, la conjura de los necios. Incluso otra entrada de la Riera 48 - Bis, sobre Antenas denominada, las amistades peligrosas. En fin, la lucha y el dilema continua.

Solo desde aquí felicitar a quienes continuan la lucha sin desfallecer, y que en otros muchos casos el tiempo ha dado la razón sobre la nocividad de ciertas sustancias, etc., y con las radiaciones va a ocurrir lo mismo me temo.


Lo que está muy claro es que aquí varios, y las utoridades mirando la caja, se han lanzado a comercializar tecnologías sin que hayan sido lo suficientemente estudiadas antes. Nada nuevo, como vemos..



NO ME JODAS !!!


Napoleón Bonaparte (apodado en su tiempo por: "El petit Cabró“)

1 comentarios:

Oikos dijo...

Un pleno más. Cabezones os mándamos algunas fotos...