miércoles, 10 de febrero de 2010

Pleno en diferido

A la vista del artículo que leí ayer en el TotMataro me reafirmo, a los mandamases no les interesa que el resto de mortales veamos los plenos por lo que alguien tendrá que coger la iniciativa de que podamos disfrutar de los plenos.

Esto es lo que dice el artículo:

“Pla Jove per Mataró 2009-2012. La regidora de joventut, Ana Maria Barrera, repassa el procés de creació d’aquest Pla i la participació de les entitats joves de la ciutat. Fins que, al torn de l’oposició, Francesc Masriera de CiU li desmunta el conte de fades. Masriera va atacar la poca gent que participa al Consell de Joventut i totes les promeses que no s’han complert en l’àmbit jove. Barrera, no gaire acostumada al debat polític, va ser ‘apallissada’ dialècticament per l’oposició i, poc a poc, va perdre els papers ‘disparant a cegues’ diverses frases fetes que ha sentit utilitzar als ‘veterans’ de la guerra política del seu partit. Es va defensar atacant però va fallar ‘el tret’. Potser li cal temps... “


Y esto es lo que he podido encontrar en formato visual:



Yo pagaría, un precio razonable eso si, por ver los discursos de Melero en el tema de la policía y la cara de la Sra. Barrera cuando salió un representante del Consell de Juventud bailándole el agua, no sabia que luego su cara de gozo por lo bien que había montado el espectáculo se volvería cara agria cuando la oposición le sacó de su mundo virtual imaginario que no real.

Como eso de momento no es posible me conformaré con trocitos.

0 comentarios: