viernes, 6 de noviembre de 2009

Sorpresa

El otro día el buena persona del Sr. Bassas decía en su blog “Qui és Luigi?” ya que parece ser no lo conoce, nada extraño por otra parte ya que yo, el igual que millones de ciudadanos, tampoco lo conocemos.

Pues bien, los compañeros de la Plataforma Salvem can Fàbregas i de Caralt han tenido una idea brillante, todos la teníamos a la vista pero solo ellos, alguno más supongo también, la han llevado a termino.

En la Web del Ayuntamiento hay un buscador al que si le ponéis proinosa , su nombre oficial es "Promoción e Ingeniería de Obras, SA, siendo esta, según Garzón, la empresa que untaba a los políticos, devuelve toda esta información:

" * Web de l’Ajuntament de Mataró. Si escriviu el nom de proinosa al cercador) apareixen 156 entrades : hi apareixen entre d’altres: L’edifici d’Actua, al camí ral; edifici municipal viver d’empreses al carrer Herrera; l’edifici de la policia local i el parquing de plaça granollers; les naus Pumsa a , la plaça de Tomas i valiente , la nova urbanització de la façana marítima de la ciutat; la nau industrial que permetrà a l’empresa tèxtil BONFIL deixar lliure la fàbrica Cabot i Barba; les obres de reurbanització del C/ i Pl. Sant Joan; les obres de reurbanització del C/ El Torrent, de Mataró; la urbanització del Parc roques albes, la Plaça Andalusia, Plaça Rocafonda, les obres de construcció de vestuaris al camp municipal de futbol al Pla d’en Boet; La urbanització del carrer Puigmal i de la plaça Canigó;Asfaltatge d’un tram del Camí de la Geganta; Reurbanització dels carrers Montserrat i Déu de Gener; Reurbanització del carrer Lepanto; Reforma de la cruïlla de la muralla de Sant Llorenç amb La Riera i de la baixada de Santa Anna; Obres al carrer Nou i la plaça Santa Maria; Obres de construcció d’una rotonda al Camí Ral; Obres de reurbanització als carrers Pablo Picasso, República Dominicana i Poeta Josep Punsola; la reurbanització del Camí del Mig i de la plaça Alcalde Serra i Xifra; Inauguració del carrer Pedraforca i del passatge Montgrí; les obres de la plaça Itàlia; reurbanització del carrer Lepanto, entre Gravina i avinguda del Maresme; Inici de les obres de la rotonda de la ronda Barceló - avinguda del Maresme; el nou Centre Cívic de Molins;PROINOSA, EN LA GESTIÓN DE RESIDUOS

Luís Garcia Saez (AGT- Agrotecsa, Rubatec) a Mataró

Altres obres de Construccions Riera a Mataró TRM Planta de reciclatge"
A tenor de la información anterior parece ser que a la empresa que presuntamente untaba políticos si la debe conocer aunque sea solo de salir en los papeles. Se que es concienzudo en su trabajo por lo que no me cabe duda que alguna vez la abra escuchado en alguna reunión de esas que hacen para licitar las obras.

El trabajo es como decía de los componentes de la plataforma, lo vuelvo a repetir ya que no quiero “logros” en mi haber que no son míos.

3 comentarios:

Desde la ALMENA dijo...

Tic, Tac,Tic,Tac,Tic,Tac, NO MECABE NINGUNA DUDA.

Desde la ALMENA dijo...

Tic, Tac,Tic,Tac,Tic,Tac, NO ME CABE NINGUNA DUDA.

Anónimo dijo...

De tant en quant passo per aquí i agraiexo llegir informació que permet aprofonfir i no quedar-me en allò "políticament correcte".

La potència dels "ambientadors" que utilitzen polítics com el Sr. Bassas es brutal, però cal posar damunt la taula, LA MERDA amb la qual es mouen i de la que beatifíficament ens volen salvar.

El cinisme es dificil de combatre i un autèntic càncer per a la democràcia participativa .

Endavant amb la vostra tasca.
A mi em va bé per no quedar "hipnotitzat"

Jokin