lunes, 28 de septiembre de 2009

Yo no he sido, Juan Antonio...

PREGUNTA PER SER CONTESTADA AL PLE QUE PRESENTA LA CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) SOBRE LA XEMENEIA RIBAS I JULIÀ

El dia 11 de juny la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) vam denunciar en aquest Ple Municipal la desaparició de la xemeneia Ribas i Julià, protegida pel Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic.

També vam preguntar al Govern Municipal sobre quin seguiment es feia de l’estat de conservació de les xemeneies catalogades a l’esmentat Pla.

El Govern Municipal va reconèixer que no tenia coneixement de l’enderrocament de la xemeneia protegida Ribas i Julià i que faria les gestions oportunes per esbrinar què havia passat.

És per això que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) es veu obligada a formular les preguntes següents:

1. L’Ajuntament ha constatat la desaparició de la xemeneia protegida Ribas i Julià?

2. L’Ajuntament té notícia de com s’ha produït aquesta pèrdua de Patrimoni Arquitectònic i de quines responsabilitats se’n deriven?

3. Quines mesures ha pres l’Ajuntament davant d’aquesta desaparició?

... ... ...


El Govern Municipal va reconèixer que no tenia coneixement de l’enderrocament de la xemeneia protegida Ribas i Julià i que faria les gestions oportunes per esbrinar què havia passat.

Desde aquí me solidarizo y hago un llamamiento.

NO me solidarizo con la Cup, que también,

sino con el Ajuntament.

Si alguien se la ha llevado, la chimenea, que haga el favor de devolverla o si sabe donde está escondida, ya está bien la broma y que se han reído mucho en la casa consistorial.

Es mejor acabar ya con las risas, con el cachondeo, y quien se la ha llevado, que haga el favor de colocar otra vez la chimenea, en su sitio.

Este llamamiento es debido a que este ajuntament no entiende, como algo que está protegigo como patrimonio, haya sido derruido sin enterarnos, ni haber velado para que esto, no ocurra.

Aquí somos gente seria y buenos gestores.

Así que solo queda una explicación coherente, alguien se la ha llevado.

Se gratificará a quien de información de quien se la ha llavado, donde está escondida, etc.

Cualquier información, contactar con el Ajuntament
La Riera, 48

preguntar por,

Juan Antonio

Gracias !!!

p.d.: Juan Antonio, sabes que me va el cachondeo y las risas eso sí, yo no he sido. Yo no me he llevado la chimenea, aunque esto me ha dado algunas ideas...ya le he echado el ojo a algunas cosillas, en breve ataco !!!


Napoleón Bonaparte (apodado en su tiempo por: “El petit Cabró”

0 comentarios: