domingo, 28 de octubre de 2007

El Dominical de Cabezones

Los fines de semana no es habitual que opinemos en el Blog ya que fue de las primeras cosas que tuvimos claro desde el principio. Hemos detectado que muchas personas se pasan por este sitio también los domingos por lo que también publicaremos algo los fines de semana que titulamos el dominical de Cabezones. Este es un blog de política local, como no solo de política “vive” el hombre, en esta nueva sección colgaremos algún vídeo gracioso, algún chiste o cualquier otra cosa que consideremos salerosa para pasar unos minutos.

Os decía antes que no solo de política vive el hombre, pero hoy para inaugurar esta sección si hablaremos de política, aunque con un poco de humor.


Destí d’un polític

Un dia, mentre caminava pel carrer, un dirigent d'un important partit polític és tràgicament atropellat per un camió i mor.

La seva ànima arriba al paradís i es troba, a l'entrada, a Sant Pere en persona.

Benvingut al paradís, li diu Sant Pere; abans que t'acomodis, sembla que hi ha un problema.

Veuràs, molt rarament un alt polític ha arribat aquí i no estem segurs de què fer amb tu. El que farem serà fer-te passar un dia a l'infern i un altre al paradís, i després podràs elegir on passar l'eternitat. I amb això, Sant Pere acompanya al polític a l'ascensor i baixa, baixa fins a l'infern.

Les portes s'obren i es troba just al mig d'un verd camp de golf. A la llunyania hi ha un club i, dempeus, davant d'ell, hi ha tots els seus amics polítics que havien treballat amb ell, tots ells amb vestit de nit i molt contents. Corren a saludar-lo, l'abracen i recorden els bons temps en què s'enriquien a costa del poble. Juguen un agradable partit de golf i després, a la nit, sopen junts al Restaurant Gourmet del club, amb llagosta com a plat principal.

Comparteixen la nit amb jovenetes boniques i lliberals.Es troba també al Diable, que de fet és un tipus molt simpàtic i es diverteix molt explicant acudits i ballant. S'està divertint tant que, abans de que es doni compte, és ja hora d'anar-se'n.

Tots li estrenyen les mans i el saluden mentre puja a l'ascensor. L'ascensor puja, puja, puja, i es reobre la porta del paradís on Sant Pere l’està esperant.

Ara és el moment de passar al paradís.

Així que el polític, passa les 24 hores successives saltant de núvol en núvol, tocant l'arpa i cantant. Abans de que es doni compte, les 24 hores ja han passat i Sant Pere el va a buscar.

Ja has passat un dia a l'infern i un altre al paradís. Ara has d'elegir la teva eternitat. L'home reflexiona un moment i després respon: - Bé, el paradís ha estat preciós, però crec que he estat millor a l'infern.

Així que Sant Pere l'acompanya fins a l'ascensor i una altra vegada baixa, baixa, baixa, fins a l'infern.

Quan les portes de l'ascensor s'obren, es troba al mig d'una terra deserta coberta de merda i deixalles. Veu tots els seus amics vestits amb draps, recollint les deixalles i posant-los en bosses negres. El Diable l'agafa i li posa un braç al coll. No entenc, balbuceja el polític. Ahir vaig estar aquí i hi havia dones maquisimes, un camp de golf i un club, vam menjar llagosta i caviar, varem ballar i ens vam divertir molt. Ara tot el que hi ha és un terreny desèrtic ple de porqueries... i els meus amics semblen uns miserables.

El Diable el mira, somriu i diu:

Ahir estàvem en campanya.
Avui...

Ja has votat per nosaltres...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

el chiste es buenisimo, cuanta razon tienes.
Al igual que en el mercado la mercancia que venden es una cosa cuando la ves en la parada yaque los escapartes suelen tener una luz que engaña y cuando te la llevas a casa y abres la bolsa es otra muy distintas.

De verdad que chiste mas real, para mi en vez de un chiste deberia ser un eslogan electoral de los partidos alternativos

Julián Hernández Tello dijo...

Me alegra que te halla gustado. Precisamente lo que pretendemos es que los fine de semana haya algo divertido para compensar, aunque esta semana va de políticos no siempre será así ya que pretendemos colgar cosas que nada tienen que ver con la política ni con los políticos.
Gracias por tu comentario.

Anónimo dijo...

miraros este link para el dominical es buenisimo

http://es.youtube.com/watch?v=BGIogWh_cdA

Napoleón Bonaparte dijo...

Joder que chiste más malo. Este caballero es el de la Asociación de los Rodeños ¿no?. Dios, que poca gracia contando chistes.

Gracias por tu visita